Una nit terrorífica a TAPS Bar!

El passat divendres 31 d’octubre TAPS es va omplir de carbasses, aranyes, rat-penats i música terrorífica amb motiu de Halloween i la Castanyada. Fins i tot els pintxos van aparèixer amb formes de por! Si vas venir, sabràs de què parlem, si no vas poder, ara ho podràs veure! Continua llegint Una nit terrorífica a TAPS Bar!

TAPS estrena pàgina web / blog!

Per fi, ja ha arribat el dia en el que TAPS estrena el seu lloc web! Ja tens un nou espai per conèixer una mica més TAPS i els seus valors. També publicarem curiositats, històries, detalls… tot relacionat amb la cuina que fem a TAPS!

No oblidis seguir-nos a tots els canals perquè s’apropen novetats i sorpreses que desvetllarem en breu. Et donarem una pista: no facis plans pel dia 31 d’octubre, estem preparant una cosa tapsrorífica per a tu! Estigues atent a les novetats!

taps-inauguració-colors

TAPS BAR és el nou bar de pintxos, ubicat al barri de Poble Sec, Barcelona. Un espai acollidor, amb una preciosa barra plena de pintxos, el·laborats amb bona matèria prima i, sobretot, moooolt d'amor! Vine a tastar-los!